Fermentuotos morkų-burokėlių sultys, AGNA 0,33 L
Fermentuotos morkų-burokėlių sultys, AGNA 0,33 L
650€ su PVM+ 010€ taros užstatasŠią prekę turime sandėlyje.-
Kilmės šalis: Lietuva
Talpa: 330 ml.
Tai gilios fermentacijos nepasterizuotos morkų ir burokėlių sultys, prisotintos gyvų gerųjų bakterijų (virš 10⁹ KSV/g). Rekomenduojama vartoti apie 50 ml valgio metu arba pagal asmeninį poreikį. Puikaus saldžiarūgščio skonio. Šios sultys yra turtingos provitaminu A (30 % RPN) ir kaliu (11,5 % RPN). Iš fermentuotų morkų ir burokėlių organizmas gali įsisavinti žymiai daugiau maistinių medžiagų nei valgant daržovę įprastai. Beta-karotenas yra provitaminas A, kuris padeda palaikyti normalią geležies apykaitą, odos ir gleivinių būklę, regėjimą, imuninę sistemą bei ląstelių specializaciją.
Sudedamosios dalys: 100 proc. šviežiai spaustos nepasterizuotos morkų ir burokėlių sultys, raugas (avižos, biologiškai aktyvių gerųjų bakterijų kultūros: Lactobacillus acidophilus 2štamai, Lactobacillus brevis, Lactobacillus gasseri, Lactobacillus plantarum,Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus paracasei, Lactobacillus casei, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium lactis 2štamai, Bifidobacterium breve, Propionibacterium freudenreichii shermanii, Propionibacterium freudenreichii globosum, Lactococcus lactis cremoris, Lactococcus lactis diacetylactis, Leuconostoc mesenteroides cremoris, Streptococcus thermophilus, Bacillus coagulans, Bacillus subtilis).
Maistingumas 100 g produkto: energinė vertė, kJ/kcal – 106/ 25, riebalų/sočiųjų riebalų rūgščių, g – 0,1/0,02, angliavandenių/iš jų cukrų, g – 5,4/ 1,25, baltymų, g – 0,95, druska, g – 0,14. Kalis >230mg (11.5% RPN), Beta-karotenas (kaip retinolio ekvivalentas) > 240 µg (30% RPN).
Laikyti nuo 0˚ iki +10˚C laipsnių temperatūroje šaldytuve užsukus.
Atidaryto produkto tinkamumo vartoti terminas nurodytas produkto ženklinime.