Prekių katalogas

Ledinukas sveikai gerklei su vitaminais C ir D, aviečių skonio, 6 g

  • Ledinukas sveikai gerklei su vitaminais C ir D, aviečių skonio, 6 g

    095 su PVM
    Šią prekę turime sandėlyje.
    Į krepšelį 
  • Svoris: 6 gr.

    Kiekis: 1 vnt.

    Ledinukas gerklei. Be cukraus, be kukurūzų sirupo, be konservantų, be laktozės, be glitimo ir be kitų alergenų.

    Pagamintas iš: džiovintų vaisių, natūralių kvapiųjų medžiagų ir Suomiško ksilitolio.
    Sudėtyje yra čiobrelių, šalavijų, acerolos, cinko, vitamino C ir D. 

    Sudėtis: Saldiklis: ksilitolis; izomaltas; rūgštingumo reguliatorius: citrinos rūgštis; natūrali aviečių kvapioji medžiaga; lipnumą reguliuojanti medžiaga: riebalų rūgščių magnio druskos, gumiarabikas; džiovintos avietės (0,3%); čiobrelių ekstraktas (Thymus vulgaris L.); šalavijų ekstraktas (Salvia officinalis L.); acerolos vaisių ekstraktas (Malpighia glabra); L-askorbo rūgštis (vitaminas C); spalva: antocianinai; saldiklis: steviolio glikozidai; cinko gliukonatas (cinkas); rutinas; cholekalciferolis (vitaminas D).

    100 g maistinė vertė: Energinė vertė 1039 kJ / 249 kcal; riebalų 1,5 g (iš jų sočiųjų riebalų rūgščių 1,4 g) angliavandenių 94 g (iš jų cukrų <0,5 g; poliolių 91 g;); skaidulų 1,0 g; baltymai <0,5 g; druska 0,02 g.

    Atskirų ingredientų kiekis rekomenduojamoje dienos produkto dozėje: (2 čiulpinukuose):
    Vitaminas C – 24 mg. (30% RMV*)
    Vitaminas D – 5 μg. (100% RMV*)
    Cinkas – 10 μg. (100% RMV*)
    RMV – Referencinė Maisto Vertė (t.y. rekomenduojama paros norma)

    Klinikiniai tyrimai patvirtino, kad Denti-Pop:
    – palaiko fiziologinį danties paviršiaus valymą, didindamas seilių srautus;
    – apsaugo nuo seilių pH kritimo ir padidina jų šarmingumą, taip padėdamas apsaugoti dantų paviršių nuo žalingo rūgščių poveikio;
    – sumažina gliukozės kiekį seilėse;
    – kadangi įprastas cukrus pakeistas ksilitoliu, tai padeda išlaikyti dantų mineralizaciją.

    Suomiško ksilitolio privalumai lyginant su cukrumi:
    – Skirtingai nuo sacharozės, ksilitolis turi baktericidinį poveikį, vadinasi, tai nėra veisimosi terpė bakterijoms, sukeliančioms dantų ėduonį.
    – Cukraus pakeitimas ksilitoliu padeda išlaikyti jūsų dantų mineralizaciją.
    – Ksitolio glikemijos indeksas yra 89% mažesnis nei cukraus ir jis turi žymiai mažiau kalorijų.
    – Valgant maisto produktus, kuriuose yra ksilitolio, o ne cukrus, gliukozės kiekis kraujyje padidėja daug mažiau.